dimecres, 29 d’octubre del 2008

Incident a l'aquari...

Aquest dilluns quan hem arribat a l'aula, ens hem enduit un ensurt. Un pop havia fet de les seves, i s'havia posat tapant l'entrada d'aigua al filtre. Això va fer que el filtre començàs a perdre aigua... Quan vam arribar al matí, l'aquari s'havia buidat un bon tros! Tanta sort que no s'havia buidat del tot, i tots els animals de l'aquari estaven bé! Uf! No ens hem podem fiar dels pops...

8 comentaris:

Pere Planells ha dit...

Ai ai ai, vos haureu de fer renyar, això es de novatillos, i ja teniu molta experiència. Haureu de posar alguna mesura que pari les bombes.

katy ha dit...

I com ho farieu senyor Pere per evitar que torni a passar?
Al final sembla que l'averia no serà tan important! El filtre funciona, però pert molt aigua per una junta. Provarem si canviant la junta ja no pert. Si no haurà de venir un "tècnic especialitzat en filtres d'aquaris".

Pere Planells ha dit...

Era broma catalin, aquestes coses solen passar i a vegades es posar-li 5 peus al gat i complicar-se la vida. Només pujant una mica allà d'on xucla l'aigua evitareu en cas d'accident que s'eixugui l'aquari. El demés es complicar-se la vida.

Anònim ha dit...

hola pere.hola cati.soc pablo.
el pop el vaig gafar jo,pero va ser una petita brometa o no eeee cati.a i tu pere no te fagis el xulito perque jo crec que se mes que tu i saps perque.perque abans de anarme a dormir llegesc la informacio de animals marins que serc a l´ordinador.aixi que tu ets el novatillo eeeeeeeeeeeee pere.

Anònim ha dit...

hola cati i pere.soc pablo,fa uns dies men vaig anar de viatge al caribe vaig veure molts de peixos de colors , pero lo mes divertit va ser jugar amb els dofins i busetjar amb els taurons.tambe avien alguns peixos d´aqui pops,ratges...

Pere Planells ha dit...

Pablo perdona no sabia que tu estassis allí, pensava que no hi havia ningú que en sabés tant com tu, estic ben segur que en saps molt, enhorabona per llegir totes les nits això farà que cada dia siguis millor. Aprofitau, que teniu molta sort de tenir una mestra com na Cati, ella si que en sap, cuidau-la i portau-vos bé.
molts de records des d'Eivissa.

Anònim ha dit...

Pere m´agradaria coneixerte.Podries
venir a Mallorca a ajudarnos a
la classe?Perfavor.

Pere Planells ha dit...

Hola Pablo,
a mi també m'agradaria molt coneixer-te, de ben segur que seràs tu qui m'ensenyi coses a mi. Només tenc un problema que no se on podria dormir, pot ser a ca teva?
Endavant i seguiu treballant així.
Salut