dimarts, 21 d’octubre del 2008

Amics molt peculiars...


Aquest dos animals tan diferets van estar uns quants dies "jugant" junts per l'aquari. Qualcú sap perquè es varen fer tan amics?

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Katy som en Sergio i jo crec que s´an fet amics perque el cranc te po del pop i se amaga amb la estrella de mar i s´an fet amic !que be!!!!!!

Anònim ha dit...

Hola Katy soc en Xavier i crec que el cranc i l' estrella san fet amics perque el pop menja crancs i s'amaga amb l'estrella perque no se el menji.

Anònim ha dit...

Hola soc n´Alvaro yo crec que que estan junts per que s´han acustumat a estar tot junts durant una temporada i tambe pere lo que an dit els meus companys

Anònim ha dit...

quans animals teniu ara a l´aquari?

Anònim ha dit...

Hola Ariadna, som en Joan Sans, com estau?
A mi també m'hagradaria saber quants animals tenen a l'aquari, o quants n'han tengut, perque pareix esser que alguns animalets desapareixen perque són l'aliment dels més grossos.
Crec que això es diu cadena tròfica o cadena alimentaria.
Salut...

Anònim ha dit...

hola socna Maria.Ariadna com sabies la pagina wep magradaria saberlo me contestaras? pero ta consell no estic molt per la pagina

Anònim ha dit...

Hla soc na Victoria Ariadn et contestere a la teve pregunta amb tengut:2estrelles de mar,1cabra de mar,2pops,2reboes,4eriçons,moltes gambes ,pitjerides,4o3 crancs i moltes coses mes.

Anònim ha dit...

mencanten les estrelles de mar a la foto tambe surt un cranc

Anònim ha dit...

Katy soc na Maria bulia dir que les estrelles son molt gandules perque quesi sempre estan asegudes a una pedra ¡que gandules son! jijijijijiji

Anònim ha dit...

la estrella es molt bonica ademes que esd molt agradable poder contemplar aquest animal.