divendres, 29 de gener del 2010

Els crancsTornam de nou amb l'aquari, posant invertebrats. El nostre primer invertebrat es el cranc, un crustaci decàpode. Cranc és el nom comú de diverses espècies, de crustacis decàpodes.Quasi tots els crustacis de nom cranc pertanyen al grup dels branquiürs.
Els crancs tenen una closca dura (exoesquelet)que han de mudar.Tenen 10 potes en el cefalotòrax, les potes de davant pinces i les de darrera per nedar.
Parlant d'aixó m'ha passat pel cap una pregunta:De que s'alimenten els crancs?

5 comentaris:

Anònim ha dit...

crec que menjen gambes petites

alvaro ha dit...

Noo!!crec que menji això

Anònim ha dit...

Jo crec que les gambes son massa difícils de pescar per un cranc. Però no se que menjen, no crec que siguin vegetarians però no se si saben caçar.

katy ha dit...

Haurem d'observar els crancs que tenim a l'aquari, a veure si els podem observar quan s'alimenten. Serà difícil perquè són un poc tímids i sempre estan amagats per davall les pedres.

Anònim ha dit...

Bon dia, sóc en Joan, de religió.
M'agrada anar a fer pesca submarina quan tinc ocasió i he pogut observar que, quan feim els peixos nets, els crancs es solen acostar per menjar les restes que nosaltres rebutjam (els caps dels peixos, els òrgans interns,...) Això ens indicaria que son carronyers.
De tota manera diria que també els agrada pescar alguna cosa, encara que no els hagi vist pescar.