dimarts, 18 de novembre del 2008

Visita a l'Aquari de Palma

Dimarts de la setmana passada vàrem anar de visita a l'Aquari de Palma!
Va ser molt interessant i divertit. Vam poder aprendre moltes coses noves relacionades amb el mar i els seus habitants, coses relacionades amb els aquaris, etc.
Encara no tenc imatges per poder posar del dia de la visista, però en un parell de dies en posarem...
M'agradaria que els i les alumnes de cinquè que vareu venir a l'excursió explicassiu algunes coses que vam fer aquell dia, quines coses vos varen agradar més, quines menys, quines coses vos varen sorprendre, quines coses noves vareu aprendre, i tot allò que cregueu que pot ser interessant per compartir amb tots i totes les persones que visitin el nostre bloc.

A mi, per exemple, me va sorprendre molt la manera com ho fan per posar les roques tan grosses dins els aquaris... Qualcú ho recorda?

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Holoa Katy soc en Xavier les rajades es diferencien en: En els mascles tenen com un dit a la coa i les femelles son mes grans que els mascles i tenen la coa tota reta amb ningun dit a la coa.

Anònim ha dit...

Hola Katy a jo la excursio em va agradar molt.La vera esque me va agradar tot pero la Jungla era molt bonica.A la Jungla hi havia una catarata preciosa i mes endevan hi havia una petita casea que es pareixia a la casa de TARZAN.

Anònim ha dit...

Hola Cati soc na Viki jo lo que mes ma agradat a estat la jungle on avia el terre ple de rodes reciclades que eren petites me seblave curios.

Anònim ha dit...

Holaaaaaaa soc na Maria Cati a jo me va agradar va ser la piscina dels taurons el home que mos contava mos va dir que en una ratjada un tauro li va mosegar els dits de darrera i mos va ensenyar la ratllada i... ¡no tenia coa! quin orror pobreta ratjada no?

Anònim ha dit...

Hola Katy soc n´Alvaro te vuy contestar a la pregunta no la fiquen la roca es artificial es ciment que las construit i l´´han pintat i les algues se li han aferrat be deu fins dema!!!!!!!

Anònim ha dit...

Hola Katy, yo no estuve en el 'Aquarium de Palma' pero me gustan mucho los peces... y al horno mucho más... espero que el submarinista Joan pongha un mero en su vida... Saludos anónimos....

Anònim ha dit...

Hola Kati,som n´Ainhoa i na Maria.Al aquarium tot el que varem veure era molt bonic,pero el que mès ens va agradar,va ser "EL GRAN AZUL".En ell hi havia:taurons,rat-
jades,...
Adeu kati,ets la millor!!!

Anònim ha dit...

hola cati soc en jonatan de la classe de 5a.Els peixos que mes m´an agradat an estat els pops i els peixos vaca
adeu i mos verem a la classe de catala!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

hola soc en jonatan
kati,cuan duras mes peixos a l´acuari que no hi ha molts
adeuuuuuuu!!!!!!!!!!

katy ha dit...

Ara tenim pocs peixos, segurament d'aquí no gaire temps en durem més.