dimecres, 30 de juny del 2010

UN PAGELL



Aquí tenim un dels peixos que ens va acompanyar durant el curs. Com que era de mida considerable, el vam tenir poc temps i el vam tornar a la mar.
Una de les coses més curioses que vam poder observar van ser els canvis de coloració de la pell. Quan veia que ens acostàvem a l'aquari, li sortien unes taques vermelloses.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Un salut cati, soc en Jonathan.
T'envien molts de petons tots els teus antics alumnes.
Que curios oi!La pell l'hi canvia de color.

Adeu!

katy ha dit...

Hola Jonathan! Que contenta que estic de tenir notícies vostres! Esper que tot us vagi molt bé. Si que és curiós això de la pell. Hi ha diferents animals marins que tenen aquesta qualitat.
Esper que tot us vagi molt bé! Molts records per tu i pels/les altres!

Anònim ha dit...

Hola Kati soc en Kujtim, t'en recordes?Esper que si.En C.Socials vàrem comentar sobre una fossa marina de 11km de profunditat
''mes gran que l'Everst''.El nostre profesor ens va dir que han enviat una càmara teledirigida i saps que hi havia en aquelles profunditats?Si ho vols sebre envia als teus alumnes que trobin informació.
Adeu!!!

Anònim ha dit...

fossa marina perdó

katy ha dit...

Hola Kujtim! Com vols que no m'en recordi, encara no tenc tan mala memòria... Ara me deixes amb la intriga de saber que han trobat a aquestes profunditats... Aquest any només faig Educació Física i no sóc tutora de cap grup, així que no sé a quins alumnes ho puc demanar... ho hauré de cercar jo mateixa. Estic contenta que estudieu coses interessants i que estiguin relacionades amb la mar.
Molts records!

Sa cova de ses llagostes ha dit...

Molt xul·lo, el blog i l'aquari en si.

Enhorabona!

Anònim ha dit...

Hola cati!!!quant de temps fa que no se res de tu!aquest any e s'institut tot va be i per sort m'han tocat a sa classe amics de s'escola com en Kujtim i n'Ivan esper resposta!


Alvaro Duran Gea

katy ha dit...

Hola Álvaro! Si quan de temps...!
Estic molt contenta que et vagi bé a l'institut. Jo també estic molt bé. No faig de tutora, ni tenc cap aquari. Però si voleu veure un aquari de tenen uns alumnes de tercer d'una escola d'Eivissa, podeu entrar al bloc: esvedratercerb.blogspot.com
Si anau a l'axiu del bloc i clicau damunt el mes de gener veureu uns quants missatges curiosos i potser vos recordin qualque cosa.
Molts records!