dijous, 22 de gener del 2009

Què ha passat?

Mentre ens acaban de decidir que feim amb la càntara i els paràsits, la natura va seguint el seu curs. Ahir al matí quan vam arribar a l'escola, vam veure que un dels paràsits petits havia desaparegut, però després vam observar que no havia desaparegut, sinó que estava enganxat a un altre peix, un sard, bastant més petit que la càntara.
Quina ha estat la nostra sorpresa avui el matí en arribar, quan hem descobert que el sard ja no tenia el paràsit enganxat, i que tampoc no estava a la càntara. Ara si que podem dir que ha desaparegut.
Observarem més detingudament l'aquari, no fos cosa que s'hagués enganxat a qualcuna de les petites llisses, o estàs passejant per l'aquari... però de moment no l'hem vist.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon dia, som en Joan S.
Fantàstic, com veis, els parasits també es mouen i fan coses, son un altre habitant de l'aquari.
Jo em jugaria alguna cosa a que no tornareu a veure el poll desaparegut, perque algú se'l deu haver menjat. Pensau que pot ser?
Per cert, son vertebrats o invertebrats aquests animalons?

Anònim ha dit...

Hola Cati i es vera que a cuasi tota la classe li ha donat una sorpresa quan em vist que no tenia el parasit

Anònim ha dit...

hola soc na maria ines de 6ºb i ma agradaria dir que jo me pareix que li tendrieu que llevar els parasits a la cántara perque crec que la cántara es mes important que uns parasits que ademes fan mal a els peixos i casi no es vouen .

Anònim ha dit...

Hola Joan! Aquests paràsits jo crec que són invertebrats, i pareix que tenen una closca com un tanc! Però la cantara es vertebrat! Adeu.

Anònim ha dit...

hola soc en joan de 5c jo crec que li tenim que llevar els parasits perque deu esta incomot