dijous, 27 de novembre del 2008

Palma Aquarium




Aquestes imatges podrien ser d'un troç de la pel·lícula d'animació "Cercant en Nemo"! Però no, són unes fotografies que va fer en Pablo el dia de l'excursió!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Kati soc n´Ainhoa,aquests peixos es pareixen a na Dori i en Nemo de la pel·licula"BUSCANDO A NEMO"La veritat que quan jo veig el peix pajaso, me fa molta grasi ,per el seu nom.

Anònim ha dit...

Hola Katy soc en Xavier i a la foto de adalt pareixen que estan el pare den Némo en Némo i na dori.

Anònim ha dit...

Hola Katy jo soc en Kujtim,en Xavier i n'Ainhoa es fixen molt bé ee?Jajaja.
Quina mala sort que se va acabar la batería del meu móbil,peró sort que en Alvaro,el meu millor amic,em donarà les fotos.Katy em pots contestar aquesta pregunta?Com poden fer els peixos pallasos
per entrar a les anemones???

Anònim ha dit...

hola katy es vere els peixos es pareixen a en nemo i na dori.Katy e fet tots els jocs!!!!!Dillous els dure fets.i se respondrela pregunta den Kuijtim:els peixos pallassos es poden ficar a les anemones perque tenen la pell molt gruixuda i les anemones no les piquen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Hola Cati soc na Victoria jo crec lo mateix que n'Ainhoa .Adeu

Anònim ha dit...

cati soc na yanira perez cuan varem anar a palma aquarium me va agrada molt i per cert aquesta foto es molt curiosa per lo mateix que la viki per la pel.licula de "USCANDO A NEMO"