dijous, 30 d’octubre del 2008

Un altre misteri...


Al nostre aquari passen coses molt extranyes. Primer la desaparició de les algues, i ara fa uns quants dies que han desaparegut les dues raboes que teniem. Primer en va desapareixer una sense deixar ni rastre, i en un dia o dos va desapareixer l'altra.
Quan vam notar que faltava la segona va ser perquè vam observar que unes gambes estaven mejant una cosa extranya, ho vam mirar bé, i era una columna vertebral i una pell d'algun peix (noltros pensam que d'una de les raboes) .
Al principi deiem que segurament se les haurien menjades els pops. Però amb la quantitat de pegellides, cranquets i caragols que teniem dins l'aquari, es poc provable que fossin ells. Qui podria ser doncs?
Si qualcú té qualque idea de quin animal marí (invertebrat), es podria haver menjat els dos peixos i només deixar les espines i la pell, per favor que ens ajudi a resoldre el misteri...

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Katy,soc n´Alvaro i sel va menjar la anemona

Anònim ha dit...

Hola,Kati soc en Kujtim el tu alumne quan posaras els peixos nous que tenim ara a l'aquari?

Anònim ha dit...

Hola soc en jose kati quan nos deixaras veure l'aquari de vostre classe?Testim molt

Anònim ha dit...

Hola Katy soc en Xavier i les raboes se les va menjar la anemona

Anònim ha dit...

Hola Katy i els demes jo pens que se les a menjat la anemona.La vera esque no tenc molta idea de com se les ha menjat pero crec que ha estat la anemna.
Marta

Anònim ha dit...

Hola Cati soc na Victoria jo crec que se la menjada le anemona perque tu vares explicar que les anemones capturaben les presas amb els tentaqueles , i no les deixaven escapar encara quel peix pallaso si.

Anònim ha dit...

Maria del Mar 6èC M'ha agradat molt el vostre aquari esper que el cuideu lo millor que pogueu una abrasada. FIN.