dijous, 16 d’octubre del 2008

Quina "boca" més estranya...



Aquest animal té una "boca" molt estranya. No té la típica boca amb dents, llengua, etc. Com ho fa per menjar? Si no te dents, com mastega i tritura els aliments?

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola som en Joan, no necessita dents perque menja arena...

Anònim ha dit...

Hola Katy aquest animal marí es un pardal de moro.

Pepín ha dit...

Enhorabona pel vostre bloc, fa dies que us visit i esta millorant molt ,és increïble els animals que teniu al aquari i aquesta col·leció d´invertebrats poseu alguna foto més . Felicitats per aquestes fotos del pardal de moro que diu en Xavier.
salutacions .

Anònim ha dit...

Hola a tots, som en Joan una altre vegada, com diu en Xavi, a Mallorca l'anomenen pardal de moro, però a Menorca es fa dir vergamansa, i a Eivissa butifarra.
Realment és un animal curiós, no se com pot alimentar-se filtrant arena...pot ser en Xavi que sap molt ens ho pot explicar.
Ah, per cert, a Catalunya es menja un tipus de pardal de moro de profunditat, que és mes blanc i fluixet, li diuen espardenya i es molt bó.

Anònim ha dit...

katy jo no escrit lo de que a menjat aena

Anònim ha dit...

qui mesta copiant!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i jo no soc de catalunya u ascrit un joan misterios que totom se pensa de sa meva lasse de 5c que uuuuuu e escrit jo no u escrit jo.

Anònim ha dit...

Hola a tots, som en Joan Sans, i no en Joan de la classe de 5è C.
Jo tampoc som de catalunya, som un poc de Mallorca, un poc de Menorca i un poc d'Eivissa...i ara vivim a al zona d'Artà.
M'encanta la mar i els seus sorprenents habitants, i per això m'agrada molt el vostre aquari i la feina que feis.
Vos seguiré observant a través del vostre blog...cuidau els animalons.